TERAPEUTA GESTALT

TERAPEUTA GESTALT

Quin tipus d’Ou Medicina és millor per a mi?

Cris

Cris

Terapeuta gestalt especialitzada en reprocessament del trauma i en acompanyament psicològic a la salut sexual de la dona. Faig consulta presencial a l’Alt Empordà i també en línia.

POTS CONTACTAR AMB MI AQUÍ

En els darrers anys, l’Ou Medicina s’ha popularitzat i s’ha generat una comercialització brutal d’aquests minerals. És molt important certificar l’origen dels minerals que utilitzaràs.

Al mercat pots trobar una gran varietat de minerals tallats en forma d’ou. Jo només t’acompanyaré i, per tant, recomanar els minerals amb què jo he treballat personalment. Són camins ja transitats per la meva experiència i és on jo em trobo segura per sostenir-te a tu i al teu procés.

Pots triar, per al nostre treball juntes, entre el quars Cristall de roca (cada vegada més difícil de trobar), quars Rosa, Jade (nefrita o jadeita), obsidiana Negra i obsidiana Daurada.

Quan volem escollir un mineral ens fixarem en les qualitats energètiques amb què volem sintonitzar. Un cop més, la màgia es dóna quan fem que passi. Organitzar la informació de cada mineral en base a les vibracions que diuen tenir, em suggereix confiança en l’elecció d’un mapa de pensament que estic a punt de recórrer, no entro a jutjar-ne la certesa, només em deixo sentir si és quelcom amb el que m’enfocaré en el procés que estic a punt d’obrir.

La millor manera d’escollir un ou és escoltant la teva intuïció, donant espai i atenció al cos més enllà de la ment. Aquesta habilitat la desenvoluparem molt a la feina amb l’Ou Medicina.

Pots buscar informació sobre les qualitats energètiques de cada mineral i en llegir la descripció de cada mineral sentis coherència interna amb algun en especial. O també pot passar que un cop sabent el significat, la teva ment hagi pres les regnes i hagi escollit per tu.

Sigui com sigui el teu procés de decisió, escolta profundament la teva essència, aprendre a destriar i triar també forma part del procés. Deixa’t ajudar, en cas de molt de dubte, per algú professional.

Un altre truc per aprendre a donar espai a la intuïció i triar des de la ressonància energètica, és escriure els noms dels minerals, un paperet per cada mineral, i col·locar-los a terra davant teu. Pren-te uns segons per connectar amb l’eix de la teva columna, respira profundament unes quantes vegades fins que sentis el teu cos disponible. Quan et sentis a punt, posa’t damunt d’un dels papers, tanca els ulls i escolta internament el teu cos: quina vibra sents? El cos, se’n va cap endavant o per darrere? Es queda rígid? En la interpretació del teu moviment, trobaràs la resposta.

Si malgrat aquesta proposta no aconsegueixes decidir-te, pots acostar-te a una botiga de minerals i prendre’t un temps per palpar cada mineral. Quan ho veus, ho palpes i ho sents, quin mineral et fa sentir comoditat al cos? Sortir del pla mental per començar a abraçar altres plans és important per al procés amb l’ou. No tenim només la ment per recollir informació, també hi ha els altres sentits que t’ajuden a connectar amb altres punts de vista.

Sigui com sigui la teva forma, confia en el teu propi criteri, no hi ha una resposta incorrecta, l’ou t’haurà triat abans! És super divertit observar les sincronies, els senyals i les percepcions subtils a l’hora d’escollir el teu ou.