TERAPEUTA GESTALT

TERAPEUTA GESTALT

Una relació d’amor amb el teu Ou Medicina

Cris

Cris

Terapeuta gestalt especialitzada en reprocessament del trauma i en acompanyament psicològic a la salut sexual de la dona. Faig consulta presencial a l’Alt Empordà i també en línia.

POTS CONTACTAR AMB MI AQUÍ

És important que observis el camí amb l’ou medicina com una cosa projectiva, una cosa que parla de tu i per a tu, observar els miralls que es descobreixen al teu pas per aquest camí.

És el Camí de Venus, són ensenyaments que aniràs descobrint per aprofundir en el contacte amb els teus desitjos i necessitats. Venus ens convida a donar-nos permís per explorar sense jutjar-nos el significat per a una mateixa de la bellesa, la salut, el plaer i l’amor per nosaltres mateixes.

Especialment quan es treballa amb obsidiana, però en realitat passa amb la feina amb qualsevol mineral, descobrim els vels d’Isis. Isis és una deessa egípcia i explica la llegenda que sobre la tomba de la deessa Isis, s’erigia una estàtua amb el rostre cobert per un vel negre. Sota tan enigmàtic vel s’amagaven tots els misteris i els coneixements del passat. Aquell que aconsegueixi destapar el vel, trobarà la immortalitat. I així és com l’ou medicina ens va acompanyant a curar traumes passats, a desfer nusos a la nostra sexualitat entesa com un poder creador i de màxima autoconfiança.

Els processos amb l’ou no han de ser sempre usant l’ou intravaginalment, poden ser una eina de meditació o un element de poder per tenir present.

Quan hi estem connectades, és possible que ampliem la nostra visió de les coses, ens aparegui informació en somnis o estiguem més receptives a aspectes quotidians que habitualment no donem importància. Sempre que no estiguem utilitzant l’ou és molt important que el deixis en un lloc segur, compte. Potser pots buscar-li una bosseta especial, obrir-li un altar o deixar-lo en un lloc de casa teva que t’inspira.

M’agradaria que entenguessis com n’és d’important establir una relació d’amor amb el teu ou, perquè significa cultivar una relació d’amor amb tu mateixa. No ho deixis en l’oblit ni de qualsevol manera, tu ets l’ou i l’ou és tu.

Si durant un temps sents aturar el procés, pren-te un temps per explicar-li-ho i tancar el cercle obert. Com quan vols acabar una relació o donar-te un espai, està bé, és difícil mantenir-se connectat per molt de temps a alguna cosa o algú amb la mateixa intensitat. Si arriba aquest moment, respecta el vostre enllaç, el neteges, el descarregues i el guardes en un lloc segur pels dos.

És molt important començar a veure com ens nodrim i relacionem amb els objectes. Perquè això també parla de tu. L’Ou Medicina ens demana i ens regala consciència i coherència entre el nostre sentir, pensar i fer. Per això abans de fer-lo servir dedico un temps per netejar el meu camp energètic abans d’introduir l’ou, de vegades m’estenc més i d’altres vaig més lleugera.

No cal que sempre et marquis un super ritual de connexió, de vegades només n’hi ha prou amb un encens i una intenció. Durant el curs veurem maneres d’establir aquesta relació útero-cor i maneres de netejar l’energia.